2024 Eesti noorte kiirmale meistrivõistlused

Möödunud laupäeval toimusid Kohtla-Järvel Eesti noorte kiirmale meistrivõistlused. Meil on neli medalit! U18 neidude arvestuses võitis kulla FIDE naiste meister Sofia Blokhin, kes võitis kõik mängud. Seekord läks kõik libedalt ja ilma muredeta. Aitäh Sofiale selle eest, palju õnne Eesti meistrile! U14  tüdrukute arvestuses võitis hõbeda Maria Helena Rüdiger. Maria kogus sama palju punkte turniirivõitja Nadežda Pritulinaga (Valge Ratsu), kuid kaotas talle omavahelises kohtumises. See on Maria esimene hõbe Eesti kiirmale meistrivõistlustel. Palju õnne!

Alexis Miriam Reren võitis U12 tüdrukute turniiril pronksi. Väga tasavägisel ja võitluslikul turniiril näitas Alexis suurepärast võitlusoskust ja pääses esikolmikusse. Hästi tehtud! Veel ühe pronksi tõi U16 noormeste arvestuses Mikhail Cherentsov, kes näitas ka medalimängudes vaoshoitust ja meelekindlust. Väga tubli!

Õnnitleme võitjaid! Sel nädalal alustavad Sofia, Mikhail ja Maria võitlust Eesti U20 tavamale meistrivõistlustel, mis on ühtlasi kvalifikatsioon Eesti täiskasvanute meistrivõistlustele. Soovime neile palju õnne!

2020 © All rights reserved